Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Чому обирають нас

У Німеччині більше ніж 160 000 адвокатів та близько 80 000 податкових консультантів мають ліцензію на ведення своєї діяльності. А кількість бізнес-консультантів взагалі важко порахувати. В Україні ситуація приблизно така сама. Адвокатське бюро, що прагне успіху, повинно мати чіткі напрямки діяльності та принципи роботи в інтересах клієнта. Поговоримо про наші принципи у роботі для розуміння, що Ви отримаєте від співпраці з компанією Аренс + Шварц.

Спеціалізація: Ми робимо те, що вміємо, і нічого зайвого

Універсальний адвокат – на всі руки майстер вже відслужив своє, принаймні у тих сферах, у котрих працюємо ми. Наразі користуються попитом спеціалісти з конкретним фокусом у діяльності. Наші спеціалісти концентруються на конкретних сферах права, у котрих вони здобули бездоганні знання та великий практичний досвід.

Орієнтованість на клієнта: Підприємці середнього рівня для підприємців середнього рівня.

Ми знаємо наших клієнтів. Ми самі є підприємцями, представниками середнього класу, власниками майна, маємо сім’ї, тощо. Як ділові партнери ми знаходимося з нашими клієнтами на одному рівні і тому ми розуміємо Ваші турботи та цілі.

Командна робота: Разом ми — сила

Ми ведемо різні справи з різною проблематикою та у різних правових сферах, тому наші консультанти для кожного запита формують належну команду спеціалістів. Те, що інші фірми лише оголошують на словах своєю головною задачею, ми виконуємо щодня. Ми не є підприємством однієї людини. У нас є відповідні ресурси не лише у сфері права.

Досвід: Не про все можна дізнатися з книжок

Успішні кейси грунтуються, зокрема в Україні, не лише на знанні права, але передусім на якісній стратегії та комунікації. Паралельно з талантом та знаннями особливо цінним є досвід. Українські реалії диктують свої правила: щось лишається незмінним, щось швидкоплинним. Всі співробітники компанії Аренс + Шварц, що відповідальні за справу клієнта, мають всі необхідні компетенції та професійний досвід.

Якість. Попереджувати помилки, бачити можливості.

Наші клієнти очікують від нас якнайкращого результату. Щоразу ми працюємо з новими викликами злагоджено та сумлінно, одночасно відкриваючи перед клієнтом всі можливості.

Економічність. Зусилля повинні окупитися для всіх.

Належність ціни виміряється не лише якістю послуг та ринковими вимогами. По завершенню робіт цілі клієнта повинні бути досягнуті. Ми в Аренс + Шварц пропонуємо варіанти оплати по загальній (фіксованій) вартості при повній прозорості Ваших витрат. Більше ніж 99% вчасно сплачених рахунків без рекламацій говорять на користь справедливості наших розрахунків.

Відповідальність та довіра. Успіх вимірюється не лише у грошах.

Успішність ведення нашої діяльності ми вимірюємо не лише за станом балансу на рахунках нашого підприємства. Ми прагнемо довготривалих, довірливих ділових стосунків з нашими клієнтами та демонструємо свою відповідальність по відношенню до співробітників, ділових партнерів, суспільства.

(13 людина, в середньому: 4.77/5)

^