Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Установа фірм в Україні

Завдяки всесторонньому консультуванню та доступній реалізації проектів ми пропонуємо нашим клієнтам максимальну безпеку та прозорість для реалізації цих проектів в Україні.

На відміну від інших фірм, наше німецькомовне керівництво вже багато років працює на території України та самостійно контролює всі проекти. Нашою особливістю є не скільки бездоганні знання про ринок, а власний досвід у цій справі.

Ми приділяємо особливу увагу культурним та місцевим специфічним факторам які на практиці виявляються основним риночним бар’єром для іноземних підприємців.

Наші послуги виходять далеко за рамки правової та податкової підтримки. Ви отримуєте вигоду безпосередньо від нашого багаторічного досвіду в українських юридичних та ділових відносинах.

Наші послуги особливо необхідні іноземним клієнтам, так як суто офіційні юридичні знання далеко не достатні для успішного керування підприємством, особливо в Україні.

Тим не менш ми працюємо за встановленими стандартами, до яких Ви звикли і в Німеччині, та маємо досвід роботи адвокатської фірми, яка працює у всіх галузях права.

Без будь яких обмежень як фізичні, так і юридичні особи іноземці можуть заснувати та зареєструвати фірму в Україні . Існує певний ряд юридичних форм на вибір, який можна звузити до «найбільш практикабельних».

На практиці, юридична фірма, як правило, бере на себе реєстрацію нової компанії в Україні. В цьому ми раді у будь-який час Вам допомогти і проконсультувати. Наша фірма є відомою за швидке надання послуг без зайвого бюрократизму.

У співпраці з нами Ви отримуєте вигоду від нашого майже 15-річного досвіду в Україні.

^