Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Посвідка на тимчасове проживання / дозвіл на проживання в Україні

Ваші експерти з отримання виду на проживання в Україні – Ahrens & Schwarz

Шукаєте надійне рішення для отримання виду на проживання в Україні? Ahrens & Schwarz – ваш надійний та досвідчений партнер у всіх питаннях, пов’язаних з отриманням українського виду на проживання. Завдяки нашому обширному знанню українського законодавства та багаторічному досвіду, ми супроводжуємо німців на їхньому шляху до нового дому в Україні.

Ми пропонуємо індивідуальний супровід та підтримку на кожному етапі – від першого запиту до успішного отримання виду на проживання. Наші послуги спрямовані на забезпечення вам безперешкодного переходу та зміцнення вашого становища для проживання в Україні.

Наші ключові послуги включають:

Індивідуальна консультація щодо отримання виду на проживання в Україні. Знайдіть разом з нами оптимальний шлях для отримання вашого дозволу.

Повне супроводження вашої заявки. Ми беремо на себе весь процес, від подачі заяви до отримання дозволу.

Прозоре та відкрите спілкування. Ви завжди будете інформовані про статус вашої заявки та отримаєте відповіді на всі ваші питання.

Широкий спектр додаткових послуг. Від створення вашого бізнесу до покупки нерухомості – ми завжди поруч.

Довіртеся експертизі Ahrens & Schwarz для отримання вашого виду на проживання в Україні. Відвідайте наш сайт ahrens.kiev.ua та дізнайтеся більше про наші послуги. Розпочніть нове життя в Україні разом з нами – ми будемо раді супроводжувати вас на цьому шляху.

^