Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Гонорар / Винагорода

Варіанти оплати винагороди, погодинні ставки та порядок розрахунків

Справедлива та прозора винагорода є важливою складовою хороших стосунків з клієнтом.

Звичайно, ми обговорюємо та встановлюємо кінцеві дати розрахунків до моменту отримання доручення від клієнта. Ми намагаємось формувати наші пропозиції так, щоб пропонувати їх по фіксованій ціні. Такі комплексні пакети є завжди чесними та прозорими.

1. Безкоштовно та без зобов’язань – ознайомча перша бесіда з нашими співробітниками

Перша ознайомча бесіда зі співробітниками Аренс + Шварц є для Вас завжди безкоштовною та ні до чого не зобов’язує. Ви можете звернутися до нас та описати Ваш запит за телефоном, електронною поштою, через форму зворотного зв’язку, будь-який месенджер або іншим чином. Проаналізувавши Ваш запит, ми дамо відповідь, чи зможемо Вам допомогти, і якщо так, то коли та на яких умовах.

По Вашому запиту за Вами закріплюється відповідний спеціаліст з нашої команди. Якщо Ваш запит є поза межами нашої компетенції або якщо через великий наплив запитів, ми не в змозі приймати нові, ми Вам про це обов’язково повідомимо.

2. Перша консультація – ознайомлення із запитом та робота з клієнтом по фіксованій ціні

Зазвичай клієнти розпочинають співпрацю з нами з першої консультації, в рамках якої проводиться роз’яснення суті справи, перша перевірка та відповіді на правові питання, а також інші обговорення, зокрема, неправового характеру, з метою досягнення Ваших цілей.

Під час першої консультації ми можемо прицінитися та обговорити мінімальну вартість роботи. Проте ціна може варіюватися залежно від обсягу запиту, наданих документів та складності обговорюваних питань.

Першу консультацію ми можемо провести у нашому офісі, за телефоном або електронною поштою.

3. Погодинна оплата та загальна вартість – обирайте підходящий варіант винагороди

За консультації з правових та податкових питань доступні такі варіанти оплати:

  • Погодинна оплата: якщо ми домовляємось з Вами про погодинний гонорар, то його розмір залежить виключно від витраченого часу та зусиль адвокатів або податкових консультантів, котрі працювали над Вашим запитом. Наша погодинна ставка стартує від 50 євро – в залежності від типу запиту та спеціаліста, що над ним працює.
  • Загальна (фіксована) ціна: вибір послуг по загальній (фіксованій) ціні дає клієнту можливість скорочення витрат на адвоката. Такий варіант підходить, якщо ми наперед можемо оцінити та визначити об’єм зусиль для обробки даного запиту.

4. Гонорар за результат та страхування витрат на юридичну допомогу – так Ви виключаєте ризик витрат

За певних обставин є можливість виключити ризик витрат на адвокатські послуги:

  • Гонорар за результат: якщо ми домовляємося з Вами про гонорар за результат, Ви сплачуєте нам винагороду, якщо ми вирішення справи є успішним, наприклад, якщо справа виграна і Ваші вимоги задовільнені. Лише по певним видам справ можна домовитися про гонорар за результат.
  • Страхування витрат на юридичну допомогу: наші адвокатські послуги, як правило, не покриваються страхуванням витрат на юридичну допомогу. Зокрема, це стосується господарсько-правових консультацій, доходів, отримуваних за кордоном, а також судового представництва у справах по сімейним позовам або розлученням.

(30 людина, в середньому: 3.20/5)

^