Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Установа фірм в Німеччині

У Німеччині, як і в багатьох країнах, можливо отримати дозвіл на перебування на підставі інвестицій. Це врегульовано положеннями §21 Закону про перебування. Інвестувати можна в сферу нерухомості.

Підприємці, фрілансери і учасники простих товариств відповідно з §21 Закону про перебування, можуть отримати дозвіл на перебування для започаткування і ведення їх підприємства в Німеччині. Ті ж положення діють стосовно законних представників (наприклад, директорів) юридичних осіб (наприклад, ГмбХ/ТОВ, акціонерного товариства), якщо вони поділяють підприємницький ризик фірми.

Закон для видачі дозволу потребує продемонструвати економічний інтерес або регіональну потребу, позитивний вплив діяльності на економіку, забезпечення фінансування за рахунок власного капіталу або згоду на кредит.

З літа 2012 року закон не вимагає мінімальних сум інвестицій або забезпечення певної кількості робочих місць.

Вирішальними будуть хороша підприємницька ідеї та концепція, яка при аналізі ринкової ситуації виявить себе переконливою і фінансованої. Необхідні хороша кваліфікація підприємства, позитивний вплив на ринок праці та внесок в інновації і дослідження. Підприємці старше 45 років, крім іншого, повинні довести «адекватне» соціальне забезпечення в старості. Перед прийняттям рішення відомство у справах іноземців приваблює інші інстанції. Так, наприклад, Торгово-промислова палата на підставі поданих документів надає свій висновок, чи є інтерес у заснуванні підприємства. Тому рекомендується ретельно підготувати бізнес-план та фінансовий план. Якщо підприємство проявить себе успішним протягом трьох років, можна розраховувати на отримання (безстрокового) виду на проживання на розсуд органів. Через п’ять років виникає правова претензія на це.

Ми допоможемо Вам з реалізацією Вашої бізнес – ідеї. Ми візьмемо на себе подачу заяви до відомства у справах іноземців і налагодимо контакт з експертним органом. За Вашим бажанням ми можемо супроводжувати Вас на співбесіду. Якщо потрібно заснувати компанію, ми беремо на себе процес і засновуємо фірми різних правових форм.

Ви можете придбати нерухомість через нас або з нашою підтримкою.

Ми супроводжуємо реалізацію Вашої бізнес – ідеї від складання бізнес-плану до отримання дозволу на перебування у Німеччині. Завдяки нашій багаторічній практиці в цій сфері ризик помилок у значній мірі виключається, а Ваші витрати будуть зведені до мінімуму.

(24 людина, в середньому: 4.25/5)

^