Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Історія фірми

Нашу компанію було засновано у 2004 році Петером Аренсом, Іриною Мошиною та Йозефом-Георгом Шварцом у Німеччині як просте товариство. І з того ж часу компанія почала свою діяльність і в Україні.

Восени 2004 року ми відкрили свій перший офіс по вулиці Івана Франка у центрі Києва. Першими співробітниками стали Петер Аренс (директор), Олексій Дрюк (заступник директора), Віктор Амельченко (керівник відділу продажу), др. Всеволод Кобржицький (спеціаліст у сфері господарського та податкового права), Віктор Ларіонов (виїзний спеціаліст), Ірина Мошина (письмова та усна перекладачка) та Йозеф-Георг Шварц (письмовий та усний перекладач). Спочатку наша компанія вела свою діяльність лише як бюро перекладів та легалізації. По сьогоднішній день ми є єдиним бюро перекладів, в якому, будучи у Києві, можна отримати переклад, виконаний німецьким присяжним перекладачем.

Перший час ми вели свою діяльність переважно у сферах укладання шлюбів та возз’єднання сім’ї у Німеччині та в Україні. Зростаючий професійний досвід та постійний попит дозволили нам розширити поле своєї діяльності у сфері надання консультативних послуг з правових питань для Німеччини та України, а саме з прав іноземців, адміністративного права, господарського та податкового права, а також сімейного та цивільного права. Окрім того, все більше клієнтів доручали нам заснування фірм в Україні та Німеччині, тож через зростаючий попит на господарсько-правові запити наші послуги почали охоплювати і цю сферу.

Наприкінці 2005 року ми переїхали до нашого нового офісного приміщення за адресою: вул. Богдана Хмельницького 23, тому що попереднє приміщення виявилось замалим через зростаючу кількість клієнтів. Окрім того, наш офіс тепер розміщувався у безпосередній близькості до Посольства Німеччини у м. Києві.

Наприкінці 2005 року звільнився наш керівник відділу продажів Віктор Амельченко, а цю посаду посів його наступник – Ігор Запорожець. З того ж часу нашим надійним партнером стає компанія «DHL», котра піклується про швидку та безпечну доставку документів нашим клієнтам. З початку 2006 року ми укладаємо договір та стаємо офіційним підприємством-контрагентом компанії «DHL».

Наприкінці 2006 року звільнився заступник директора – Олексій Дрюк, а його обов’язки розділили між собою Ігор Запорожець та наша нова співробітниця Оксана Пригорницька, що увійшла до штату компанії у 2007 році.

З 2007 року ми розпочинаємо співпрацю з німецьким культурним центром «Відерштраль» та школою іноземних мов «Август». У цей же час ми розширили сферу діяльності нашої компанії та зайнялися організацією та реалізацією освітніх можливостей (навчання, проживання у студентських гуртожитках, тощо), стажувань у Німеччині.

У 2008 році до нашої команди доєднався адвокат Сергій Петрушенко і разом з ним ми заснували адвокатське бюро і з тих пір ми представляємо правові інтереси наших клієнтів в Україні.

З 2008 року ми надаємо супровід у рамках спеціальної програми для практикантів з університету ім. Шевченко, а також Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП), м. Київ.

З 2009 року школа іноземних мов «Август» отримала реєстрацію як Німецько-австрійський освітній центр. Сертифікати, надані цим центром, підходять і для оформлення документів пізніх переселенців, і для навчання у Німеччині.

З 2009 року ми плідно співпрацюємо з нашим колегою з Німеччини – адвокатом Маттіасом Шмідтом, котрий представляє інтереси наших клієнтів в усіх правових сферах у Німеччині.

Влітку 2011 звільнився керівник відділу продажів Ігор Запорожець, що працював з нами багато років. Його обов’язки розділили між собою наша спеціалістка з багаторічним досвідом Оксана Потельчак та Ксенія Пугачова, котра долучилась до нашої команди в якості менеджера.

Навесні 2014 року нашу команду спеціалістів поповнила адвокат Яна Галкіна. У такому складі ми повністю відповідали вимогам та потребам наших клієнтів.

З літа 2012 року ми розпочали активну роботу на ринках нерухомості Німеччини та України, пропонуючи нові послуги нашим клієнтам.

Взимку 2013 року ми переїхали до нашого нинішнього офісу по вулиці Антоновича 11 у Києві (колишня Горького), і працюємо у вказаному офісному приміщенні по сьогоднішній день.

У 2018 році ми заснували бюро з працевлаштування та почали надавати послуги з працевлаштування та сприяння у оформленні документів для ринку праці Німеччини. Ми працевлаштовуємо спеціалістів з дипломом про вищу освіту або кадри з професійно-технічною освітою, а також студентів для сезонних робіт у Німеччині.

Нашим новим проектом стане заснування консалтингової компанії з надання консультативної допомоги підприємствам з управлінських та господарських питань і його буде реалізовано у 2019 році. Консалтингові послуги надаються, зокрема, з питань міжнародних моделей щодо оптимізації податків, переміщення майна, заснування фірм в Україні, а також сприяння приватним особам у переселенні або отриманні другого місця проживання в Україні.

У більшості сфер діяльності, котрі ми ведемо, ми стали визнаними лідерами ринку.

(136 людина, в середньому: 3.36/5)

^