Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Отримання документів з країн СНД, України, Німеччини

Отримання документів з країн СНД

Ми здатні дістати для Вас у короткі терміни необхідні документи цивільного стану з країн колишнього Радянського союзу. Наприклад, якщо Вам знадобляться свідоцтва про народження, документи цивільного стану або рішення про розлучення з країн СНД (Україна, Росія, Білорусія, Казахстан, Вірменія, Азербайджан, Грузія, Молдова, Киргизстан, Таджикистан, Туркменістан, Узбекистан), ми можемо дістати їх для Вас в найкоротші терміни, а також легалізувати або проставити апостиль. Це означає, що Вам не доведеться вирушати в далекі країни і на місці витрачати невідому кількість часу на очікування для отримання відсутнього документа. Або ж так нічого і не добитися.

Отримання документів з України

У найкоротші терміни з будь-яких областей України ми можемо дістати і поставити апостиль на всіх документах, необхідних, наприклад, для укладення шлюбу.

Отримання документів з Німеччини

Ми можемо дістати і поставити апостиль на будь-яких документах з усіх органів влади Німеччини (наприклад, свідоцтва про народження, свідоцтва про смерть, рішення про розлучення, виписки з торгового реєстру тощо). Для цього нам знадобиться проста довіреність і вже через кілька днів документи будуть у нас в Києві.

(44 людина, в середньому: 3.73/5)

^