Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Розірвання шлюбу в Німеччині

развод в Германии / розлучення в Німеччині / Scheidung in Deutschland

Шлюборозлучний процес, як правило, відноситься до не найприємнішим сторонам життя, особливо якщо чоловік різних національностей і, ймовірно, ще і проживають в різних країнах з різними правовими системами. Спочатку слід з’ясувати, в якій країні буде проходити шлюборозлучний процес. Як правило, це місце не залежить від того, де був укладений шлюб. Ми можемо представляти Ваші інтереси в сімейних справах, зокрема, в шлюборозлучному процесі в українських і німецьких судах, а також надавати вам комплексні консультації.

Українські громадяни, які хочуть розлучитися в Німеччині, можуть проконсультуватися з усіх сімейних питань у нас в Києві. Представництво в суді візьмуть на себе наші колеги в Німеччині. В шлюборозлучному процесі в Німеччині участь адвоката є обов’язковою умовою. Як правило, українські громадяни не повинні приїжджати в Німеччину по шлюборозлучних питань на судове засідання.

Належні судові та адвокатські витрати для українських громадян, не зареєстрованих в Німеччині, можуть бути відшкодовані за рахунок коштів бюджету. Як правило, надається допомога по веденню судового процесу, тобто при достатніх шанси на успіх і нужді сторона процесу не несе судових витрат, а адвокатський гонорар частково або в повному розмірі оплачує держава.

Наші послуги:

  • Консультування
  • Видача судової довіреності
  • Заповнення та подання заяви на отримання допомоги по веденню судового процесу
  • Складання позовної заяви
  • Представництво в суді
  • Проставлення апостиля на рішенні про розірвання шлюбу

Перевагою підключення нашої адвокатської компанії є, зокрема, те, що ми для Вас доступні в Києві. Звичайно ж, ми також можемо представляти інтереси німецьких громадян у всіх судах Німеччини. Наші колеги мають акредитацію у всіх судах Німеччини.

(29 людина, в середньому: 3.97/5)

^