Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Виїзд в Німеччину дорослих членів сім'ї / Допомога сім'ї / Виїзд матері/батька

работа в Германии / робота в Німеччині / Arbeit in Deutschland

Часто виникають ситуації, коли дорослі члени сім’ї українських громадян також виїжджають в Німеччину, наприклад, батьки чоловіка або дружини.

Такі ситуації не передбачені німецьким правом перебування. Зазвичай виїжджають тільки малолітні діти і дружини.

Однак є працюючі на практиці можливості вивезти в рамках возз’єднання сім’ї також і дорослих членів сім’ї в рамках правового поля Закону про перебування.

Тут застосовується § 36, а. II Закону про перебування. В кожному випадку треба показати і довести особливі та надзвичайні обставини.

Наприклад, у разі хвороби, потребу в догляді, а також психічної потреби, коли в Німеччині знадобиться допомога в догляді тільки з боку родичів, коли місцезнаходження або догляд в Україні неприпустимі, так як людина, якій потрібен догляд, живе в Німеччині, а також, наприклад, якщо на шлюб людини, що вимагає відходу, поширюються особливі захисні положення ст. 6 Конституції Німеччини.

Ці питання регулюються вироками, що встановлюють принципи застосування права, наприклад, винесені Вищий адміністративний суд землі Бранденбург В 2.07 від 30.03.2007 р.

Перебування в Німеччині повинен бути забезпечений фінансово, повинна бути надана житлова площа, а також медична страховка, що не є проблемою, так як особа має право на її отримання.

Процес отримання візи при цьому складний і необхідно розраховувати на більш тривалий термін, ніж, скажімо, при стандартному возз’єднання сім’ї. З боку органів влади, як правило, потрібні медичні висновки.

Ми успішно провели дуже багато подібних процесів і маємо в цій сфері колосальний досвід.

Ми готові проконсультувати Вас з цих питань або ж повністю взяти на себе представлення Ваших інтересів.

(46 людина, в середньому: 3.61/5)

^