Німецький центр Аренс і Шварц

Будь-яка юридична допомога

+380 97 947 0991

Шлюб без проблем: шлюб з громадянами України під час війни

Заключение брака в Германии или в Украине / Укладення шлюбу в Німеччині чи в Україні / Heirat in Deutschland oder der Ukraine

Шлюб без проблем: шлюб з громадянами України під час війни

Шлюб з громадянами України у воєнний час.

Ви шукаєте надійне, швидке та економічно вигідне рішення для запланованого шлюбу під час воєнного часу? Тоді найкраще звернутися безпосередньо до лідера ринку з укладання двонаціональних шлюбів з німцями та українцями в Україні або Німеччині.

Маючи 20-річний досвід роботи в Україні, ми гарантуємо вам безперешкодний, швидкий та ефективний процес з найменшими зусиллями з вашого боку.

Наша німецько-українська юридична фірма спеціалізується на міжнародному сімейному праві, шлюбах та розлученнях, а також на праві на проживання та візових питаннях.

Ми працюємо для міжнародних клієнтів як міжнародна юридична фірма з офісом у столиці України Києві з 2004 року і з того часу провели кілька тисяч двонаціональних шлюбів з іноземцями в Україні та Німеччині.

Ми є беззаперечним лідером ринку в цій сфері.

Ми пропонуємо швидке, економічно ефективне, юридично безпечне укладення шлюбу в Німеччині або експрес-шлюб в Україні, включаючи отримання / придбання документів та підготовку документів з одних рук.

На початку нашої роботи з Вами ми проводимо особистий аналіз Вашої ситуації та побажань, в результаті якого ми представляємо Вам, яка країна і яке місце найкраще підходить для Вашого шлюбу з точки зору часу, зусиль, витрат і безпеки.

Наша пропозиція включає в себе численні переваги, які допоможуть зробити ваш шлюб максимально безтурботним:

Швидка процедура: Укладення шлюбу з нами можливе менш ніж за тиждень.

Чіткі дати: Ми пояснюємо часові рамки і дотримуємося їх.

Низькі витрати: Звичайно, ви економите час і гроші, якщо ми беремо на себе всі турботи з одних рук. Залучення зовнішніх постачальників послуг, таких як усні та письмові перекладачі, нотаріуси, юристи тощо, не є необхідним. Крім того, ми пропонуємо прозорі фіксовані ціни, які гарантують вам повний контроль над витратами в будь-який час і захищають вас від неприємних сюрпризів і подальших витрат.

Юридична безпека: Шлюби, укладені з нами, дійсні як в Україні, так і в Німеччині.

Ми будемо раді проконсультувати вас щодо юридичних наслідків, особливостей бінаціональних шлюбів тощо.

Ми також можемо допомогти вам з подальшою сертифікацією в Німеччині.

За Вашим бажанням ми можемо скласти та укласти шлюбні контракти, які будуть дійсні в Україні та Німеччині.

Отримання документів нами: Особливо в умовах війни отримання документів часто буває складним, ризикованим або взагалі неможливим. Ми надійно подбаємо про цю роботу за вас.

Обробка документів нами: ми самі виконуємо всі необхідні апостилі та засвідчення. Ми також забезпечуємо всі необхідні переклади перекладачами, які склали присягу в німецьких регіональних судах в Німеччині, або дипломованими перекладачами з нотаріальним засвідченням в Україні.

Консультації щодо права на проживання в Німеччині та Україні:

Наша робота не закінчується укладенням шлюбу, але також включає в себе питання права на проживання в Німеччині та Україні. У зв’язку з війною в Україні та численними спеціальними положеннями в Німеччині відбулися численні зміни, деякі з яких є непрозорими.

Крім того, як юридична фірма, ми також займаємося питаннями присвоєння імен, видачі паспортів, возз’єднання дітей, опіки тощо.

Індивідуальні консультації: Комунікація – ключ до успіху. Ми знаємо, що кожен шлюб є унікальним. Тому ми пропонуємо індивідуальні консультації по телефону або особисто німецькою мовою з носіями мови. Ми знайдемо час, щоб відповісти на ваші запитання, проаналізувати ситуацію в складних умовах війни і супроводжувати вас протягом усього процесу.

Наші юристи готові проконсультувати вас протягом усього процесу.

Вами опікуватиметься німецький менеджмент, який, звичайно, знайомий з усіма проблемами в Німеччині.

Довіртеся нашому досвіду та експертизі в оформленні бінаціональних шлюбів з німцями та українцями в Україні та Німеччині. За 20 років роботи ми успішно провели понад 2000 бінаціональних шлюбів. Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб отримати додаткову інформацію та зробити перший крок до нової глави у вашому житті.

Ми пропонуємо «пакети «все включено» для укладення шлюбу, оформлення віз та шлюбних контрактів. Для цього ми розробили пакети «все включено», завдяки яким вам не потрібно ні про що дбати самостійно. Ми беремо на себе всі формальності за вас. Це гарантує, що все буде зроблено максимально швидко і без ускладнень, з найменшими зусиллями для вас. Ми дбаємо про все з одних рук. Від підготовки документів, реєстрації шлюбу, до самого шлюбу.

Навіть якщо час від часу виникають труднощі, особливо в умовах війни, у нас завжди є можливі рішення. У той же час, ви завжди маєте повний контроль над витратами і захищені від «сюрпризів», які, на жаль, часто трапляються з дешевими та обманними пропозиціями, особливо в Україні.

Зв’яжіться з нами вже сьогодні, щоб ініціювати укладення бінаціонального шлюбу в Україні або Німеччині. Ми завжди готові допомогти та проконсультувати Вас!

Ваш партнер для безпроблемних бінаціональних шлюбів!

(6 людина, в середньому: 5.00/5)

^